top of page

By Marko Academy

Ontdek de kracht van social media.

Social media is onmisbaar voor je marketing en communicatie. Bijna elk bedrijf is tegenwoordig te vinden op Facebook, Instagram of LinkedIn. Volg onze online trainingen en haal meer resultaat uit social media.

3 in 1 pakket

Succesvol op LinkedIn

Succesvol op
LinkedIn

  • Toegang tot 3 trainingen

  • Online training

  • 30 lessen

€ 199,-

Excl. BTW

Bedrijfspagina op LinkedIn

Een bedrijfspagina
op LinkedIn

  • Vergroot je netwerk

  • Online training

  • 10 lessen

€ 99,-

Excl. BTW

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op
LinkedIn

  • Vind nieuwe leads

  • Online training

  • 30 lessen

€ 175,-

Excl. BTW

Trainingen i.s.m. Peanuts Academie

By Marko Academy

By Marko richt zich ook op het verbeteren van jouw online aanwezigheid en sociale media vaardigheden. We begrijpen dat in deze moderne wereld een sterke aanwezigheid op social media cruciaal is voor het succes van jouw bedrijf en persoonlijke merk.

Daarom bieden we nu de By Marko Academy aan - een online training platform dat zich richt op het verbeteren van jouw sociale media vaardigheden en strategieën. Of je nu een beginnende gebruiker bent of al een gevorderde bent, onze cursussen zijn ontworpen om je te helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren en je doelen te bereiken.

Onze cursussen zijn gemaakt door experts op het gebied van sociale media en omvatten een breed scala aan onderwerpen, waaronder social media marketing, content creatie, influencer marketing en meer. We bieden zowel basiscursussen als geavanceerde cursussen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij jouw behoeften past.

Onze cursussen zijn ontworpen om je te helpen jouw online aanwezigheid te verbeteren en je doelen te bereiken, zodat je kunt groeien en slagen in deze digitale wereld.

Start vandaag nog en ontdek hoe de By Marko Academy je kan helpen jouw sociale media vaardigheden te verbeteren en je online aanwezigheid te laten groeien. We staan klaar om je te helpen!

LinkedIn trainingen

By Marko Academy biedt een uitgebreid aanbod van online LinkedIn-trainingen die je helpen om het meeste uit jouw LinkedIn-profiel te halen. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe baan, je netwerk wilt vergroten, je professionele merk wilt opbouwen of je bedrijf wilt laten groeien, onze LinkedIn-cursussen zijn ontworpen om je te helpen jouw doelen te bereiken.

Onze cursussen zijn gemaakt door experts op het gebied van LinkedIn en bieden praktische en actiegerichte tips om jouw profiel te optimaliseren, je netwerk te vergroten en meer leads en klanten te genereren. Van het maken van een aantrekkelijk profiel tot het vinden van relevante connecties en het opzetten van een effectieve contentstrategie, onze cursussen bieden alles wat je nodig hebt om je LinkedIn-game naar een hoger niveau te tillen.

Bovendien bieden we zowel basiscursussen als geavanceerde cursussen aan, zodat je kunt kiezen wat het beste bij je niveau en behoeften past. Onze online LinkedIn-trainingen zijn flexibel en kunnen op jouw eigen tempo worden gevolgd, zodat je ze kunt volgen wanneer het jouw uitkomt.

Door te investeren in onze LinkedIn-trainingen, investeert je in uzelf en jouw professionele ontwikkeling. Je leert hoe je jouw profiel kunt optimaliseren en effectiever kunt communiceren met je netwerk, wat je zal helpen om jouw carrière en je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Blijf op de hoogte van onze trainingen.

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en we houden je op de hoogte.

Bedankt voor je inschrijving

bottom of page