top of page

Wix Partner

Optimaal in
Wix websites.

Wix website laten maken

Met kennis en creativiteit, bereik je het beste resultaat.

By Marko bestaat uit een creatief team van ontwerpers, Wix en Editor X experts en slimme programmeurs. Wij zoeken samen met onze opdrachtgevers naar de beste online oplossing voor zijn of haar bedrijf, product of dienst.

 

Wij helpen je graag verder bij de ontwikkeling van jouw website en/of creatief concept.

Wix website
Velo coding
Editor X web design
Wix Studio

Alles begint met een geweldige website en een geweldige website begint By Marko.

By Marko is een gespecialiseerd bedrijf dat Wix-websites ontwerpt en bouwt. Met ons toegewijde team van experts streven we ernaar om unieke en op maat gemaakte websites te creëren die de online aanwezigheid van onze klanten verbeteren. We werken nauw samen met elke klant om aan hun specifieke behoeften te voldoen en gebruiken de krachtige tools van het Wix-platform.

By Marko is trots op het leveren van geweldige resultaten en het overtreffen van de verwachtingen van onze klanten. Onze focus ligt op klanttevredenheid en het leveren van kwaliteit. Neem vandaag nog contact met ons op voor een professioneel ontworpen Wix-website die jouw bedrijf online vertegenwoordigt.

We think Wix
Grijs-valk.png

Ontdek Social media via By Marko Academy.

Social media is onmisbaar voor je marketing en communicatie. Bijna elk bedrijf is tegenwoordig te vinden op Facebook, Instagram of LinkedIn. Volg onze online trainingen en haal meer resultaat uit social media.

Ik wil mijn Wix website verbeteren.

Als je al een eigen Wix-website hebt maar niet helemaal tevreden bent, bieden wij de perfecte oplossing met ons Wix Optimaal pakket. Laat ons jouw huidige site upgraden en wij zorgen ervoor dat jouw website optimaal functioneert en goed gevonden wordt.

 

Dankzij onze expertise en ervaring in het optimaliseren van Wix-websites, kunnen we de prestaties van jouw site verbeteren en ervoor zorgen dat deze voldoet aan de hoogste normen van functionaliteit en zichtbaarheid. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jouw website de upgrade die het verdient.

Wix website verbeteren
Wix webdesigner

100%

Tevredenheidsgarantie

Ik wil beter gevonden worden.

Het is de wens van vrijwel elk bedrijf, product of dienst: bovenaan de zoekresultaten van Google verschijnen. Maar hoe bereik je die felbegeerde positie? Bij ons vind je de oplossing, dankzij onze samenwerking met Wix en onze expertise in SEO (Search Engine Optimization).

Wij begrijpen het belang van een goede online vindbaarheid. Met behulp van geavanceerde SEO-technieken en strategieën zorgen we ervoor dat jouw website optimaal presteert in de zoekresultaten. 

Beter gevonden worden door Google.
Google en Wix

SEO optimisatie

Zeer uitgebreid

Blauw-vlak.png

Wij zijn 5 sterren Wix Partner.

Met meer dan 15 jaar ervaring in Wix, is het team van By Marko de juiste keuze voor het ontwerpen en bouwen van Wix en Editor X websites en het bieden van online marketingoplossingen. Als gecertificeerde Wix Partner zijn wij dé specialisten op dit gebied.

 

Onze enorme kennis en creativiteit stellen ons in staat om op maat gemaakte Wix-oplossingen te leveren die voldoen aan de specifieke behoeften en doelen van onze klanten. Of het nu gaat om het creëren van een prachtige website of het implementeren van effectieve online marketingstrategieën, wij zijn er om jouw idee tot leven te brengen en succes te behalen in de digitale wereld.

Expert

Experts in custom development voor Wix

650 +

Websites en webshops gerealiseerd

15 jaar +

Ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites

Social media trainingen

Wat zeggen onze opdrachtgevers.

Wil je ook een geweldige website?

Wil je weten wat wij allemaal voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Ik heb een vraag.

Ik wil graag een offerte.

WhatsApp support

bottom of page