Wie bezoekt mijn website?

Herken zakelijke websitebezoekers

Eenvoudig en realtime

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op je website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van je website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag!  Zo werkt een website van By Marko en de leadgeneratie software voor jou!

Certified Partner van Leadinfo.

Wij gaan veilig om met uw data.

Leadinfo voor Wix

Hoe werkt het?

Online klanten zoeken

De leadgeneratie software herkent de bedrijven die jouw Wix website bezoeken door het IP adres te koppelen aan een unieke samengestelde database. Vervolgens toont het op een overzichtelijke manier bedrijfsgegevens, email-adressen en LinkedIn profielen. Zo heb je alle informatie die je nodig hebt om het eerste contact te leggen allemaal vanuit één overzichtelijk dashboard.

Om iemand te kunnen overtuigen van je dienst/product wil je natuurlijk wel weten waar de persoon aan de andere kant van de lijn in geïnteresseerd is. Daarom toont de leadgeneratie software je precies welke pagina’s er bezocht zijn en voor hoelang. Aan alle bedrijven wordt automatisch een leadscore gekoppeld zodat je weet welke leads het meest interessant zijn. Komen ze vaak op je website? Dan krijgen ze automatisch een hogere score.

Gratis proefversie

Je mag het 14 dagen gratis testen. Geen creditcard of andere betaalgegevens nodig.

  • Vul je gegevens in

  • Wij installeren een gratis proefversie op jouw Wix website

  • Je ontvangt een bevestiging per mail

  • Bezoekers van je website worden nu herkend en zichtbaar in je eigen dashboard

  • Heb je nog vragen, we helpen je graag

arrow&v
arrow&v