top of page
Zoeken

De beste SEO voor je website

Bijgewerkt op: 2 feb. 2022


De beste SEO met een Wix website
De beste SEO met een Wix website

Met Wix optimaliseer je effectief je website voor zoekmachines zoals Google zodat mensen je website makkelijk weten te vinden. Wix werkt samen met Google zodat je makkelijk en snel m.b.h.v. Google Search console je website in minder dan 30 seconden kunt indexeren.


'Wix gebruikers kunnen hun website direct zien in de zoekresultaten.

Er is geen wachttijd, je staat direct op Google'Meta tags

Meta tags zijn beschrijvingen, titels of trefwoorden die mensen zien wanneer ze een zoekopdracht uitvoeren. Met Wix kun je al je titels en beschrijvingen optimaliseren met behulp van relevante zoekwoorden die je doelgroep gebruikt tijdens het zoeken.


Heading tags

Een koptekst of titel boven aan elke pagina vertelt de bezoeker van de website wat ze kunnen verwachten. Optimaliseer deze heading tags met de juiste zoektermen en geef ze de juiste prioriteit (H1).


Hyperlinks

Een geweldige manier om je SEO te verbeteren zijn hyperlinks. Een hyperlink is een link naar andere pagina's in de website of naar andere websites en links vanuit andere website naar jouw website.
Alt tekst

Geef de afbeeldingen in je website de juiste Alt tekst zodat Google deze weet te vinden.


Optimalisatie voor mobiel

Google waardeert websites die voor mobiel geoptimaliseerd zijn. Daarom maakt Wix gebruik van een aparte editor voor mobiel zodat je je website optimaal mobiel vriendelijk kunt maken.


301 redirects

Breng oud verkeer naar je nieuwe website. Als je vorige website met een ander platform dan Wix is gebouwd dan zorgen 301 redirects ervoor dat je oude zoekgeschiedenis gehandhaaft blijft.


Integreer Google Analytics

Houd bij waar je bezoekers vandaan komen en hoe hun gedrag is op je website.Maak je eigen blog

Een blog is goed voor de vindbaarheid (SEO) van je website. Met Wix-blog maak en beheer je makkelijk je eigen blog en kun je je berichten delen via social media.


Content is king

Erg belangrijk voor SEO zijn perfecte SEO- teksten (content). Een goede SEO-tekst schrijf je op de eerste plaats voor de bezoekers van je website. Stel jezelf de volgende vragen:

- Wat is het doel van de pagina?

- Voor wie schrijf ik?

- Wat hoop ik dat de bezoeker doet op de pagina?

- Wat ga ik aanpassen als de bezoeker dat niet doet?

Kun je zelf niet goed teksten schrijven maak dan gebruik van een copywriter. Hij of zij kan je perfect helpen met goede SEO-teksten.


Je website optimaliseren voor SEO

Heb je hulp nodig met de vindbaarheid van je website of wil je meer weten over SEO neem dan contact op met de Wix SEO experts van By Marko. Zij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat je goed gevonden wordt.


Voor meer info ga je naar: www.bymarko.nl
Comments


bottom of page