Is Wix SEO vriendelijk? Vragen over Wix en SEO

Bijgewerkt: 27 okt 2020


Is Wix SEO vriendelijk?

We weten allemaal dat SEO (zoekmachine optimalisatie) cruciaal is voor je website als je met je bedrijf online succes wilt bereiken. Dit is precies waarom Wix alles uit de kast haalt om samen met de beste tools ervoor te zorgen dat gebruikers hun positie op de pagina's van Google kunnen verbeteren.


Tegenwoordig gebruiken meer dan 150 miljoen trotse website eigenaren over de hele wereld Wix. En ze bereiken geweldige zoekresultaten. Google heeft zelfs vrij recentelijk bevestigd dat Wix geweldige tools heeft om de zichtbaarheid van je website te verbeteren. Toch vragen sommige mensen nog steeds 'Is Wix SEO vriendelijk?'. In feite heeft Wix de beste SEO-mogelijkheden voor jouw website. Hieronder gaan we de meeste brandende vragen rond het onderwerp Wix SEO behandelen.


Zijn Wix websites goed voor SEO?

Als het gaat om de SEO van je website maken zoekmachines zoals Google geen onderscheid tussen de verschillende websitebouwers of Content Management Systemen (CMS) waarmee je website gebouwd is. De belangrijkste ingrediënten voor goede SEO bestaan uit: Veel goed en verse content, backlinks en het verstrekken van de best mogelijke bezoekerservaring. Deze zijn allemaal makkelijk te real