top of page
Zoeken

Maak kennis met Wix Studio, het ultieme webcreatieplatform voor bureaus en freelancersWix Studio zorgt voor een belangrijke evolutie in webcreatie voor bureaus en biedt een revolutionair platform dat AI-functies, de nieuwste ontwerp- en ontwikkelingsmogelijkheden en naadloze workflows voor het beheer van meerdere sites combineert om bureaus te helpen projecten met meer kwaliteit en snelheid te creëren.


Wix heeft de release aan van Wix Studio gepresenteerd, de ultieme ervaring voor webcreatie en -ontwikkeling speciaal voor bureaus en freelancers. Wix Studio bouwt voort op de bewezen capaciteiten van Wix in combinatie met de nieuwste AI-technologie om een state-of-the-art oplossing te bieden waarmee geavanceerde websites op schaal kunnen worden gemaakt. Met meer flexibiliteit bevat het platform een nieuw ontworpen ontwikkel- en creatie-editor met code-mogelijkheden, multi-site management workspaces en toegang tot nieuwe monetization-mogelijkheden, die allemaal helpen om de efficiëntie te verhogen.


"We hebben de afgelopen jaren veel aandacht besteed aan ons professionele publiek door nauw samen te werken met onze bureaupartners, hun workflows goed te begrijpen en onze producten dienovereenkomstig te ontwikkelen. Nu introduceren we een volledig nieuw platform voor hen om websites van hoge kwaliteit te bouwen, al hun klanten te beheren en nog veel meer," zegt Avishai Abrahami, medeoprichter en CEO van Wix. "We geloven dat we met Wix Studio in staat zullen zijn om aanzienlijke groei te blijven genereren in ons Partners-segment. Door onze expertise op het gebied van webontwikkeling te combineren met de kracht van AI om te helpen bij complexe webdesign-projecten, vervolgen we onze weg om de webcreatie-industrie te veroveren."


Ontdek Wix Studio

Hoogtepunten van Wix Studio zijn onder andere:


Geavanceerde ontwerpmogelijkheden van Wix Studio

 • Volledige controle over het ontwerp: Met een intuïtieve canvaservaring kunnen professionals zich volledig richten op het ontwerp terwijl alle elementen standaard proportioneel worden aangepast op elk schermformaat. Daarnaast kunnen ze minimale tot zeer complexe lay-outs maken die op elk breakpoint kunnen worden aangepast, terwijl elementen zich dienovereenkomstig aanpassen.

 • Responsive AI: Met een klik op een knop kunnen gebruikers volledig responsieve lay-outs voor hun ontwerpen genereren die automatisch worden aangepast aan elk schermformaat, dankzij AI-technologie.

 • AI-tekst en afbeeldingen: Genereer snel tekst en afbeeldingen van hoge kwaliteit met AI.

 • Geen code nodig voor animaties: Ontwerpers kunnen geavanceerde animaties aan hun site toevoegen zonder code te schrijven en een visueel aantrekkelijke en dynamische ervaring creëren. Mogelijkheden zijn onder andere scroll-, loop- en instapanimaties, klik- en hover-interacties, aangepaste cursor, tekstmasker en meer.

 • Aangepaste CSS: Pas eenvoudig CSS aan in de Wix Studio editor. Kopieer en plak het gewoon in de editor en pas het toe op elementen om nieuwe ontwerpen, animaties en interacties te maken.

 • Intuïtief te leren: Stelt bureaus en freelancers in staat om high-end websites op schaal te maken met een perfecte gebruikerservaring.

 • Gelijktijdige workflows en samenwerking: Teams, ontwerpers, ontwikkelaars en marketeers kunnen gelijktijdig werken en belanghebbenden kunnen moeiteloos feedback geven, ontwerpen goedkeuren of suggesties doen.

Werkruimten voor efficiënt klantbeheer

 • Eén dashboard voor alle projecten en klanten: Een volledig nieuwe workflow om klanten, projecten en meerdere teams te beheren binnen één krachtig dashboard, ook toegankelijk op de speciale mobiele app van Wix Studio.

 • Optimaal teambeheer: Laat teams efficiënt werken aan een groot aantal projecten tegelijk door apps en sjablonen te maken en hergebruiken voor elk project. Volg en beheer de geschiedenis van de supporttickets van het team om problemen sneller op te lossen en blijf op de hoogte van nieuwe releases en productbèta's.

 • De klantervaring: Een gepersonaliseerd dashboard en editor voor de klant zorgt voor een soepele samenwerkingservaring. Snelle bewerkingsmogelijkheden en een complete, aanpasbare resourcekit zorgen ervoor dat klanten hun websites naar behoefte zelf kunnen beheren en onderhouden. Klanten kunnen bijgewerkte analyserapporten ontvangen met belangrijke site-informatie en prestaties.


Voldoe aan alle behoeften van klanten met geavanceerde mogelijkheden

 • Zeg "ja" tegen elk project met een meer open platform: Pas websites aan met Wix Blocks, UI-slots en aangepaste CSS en ondersteun elke tech stack en elk apparaat met Wix Headless. Uitbreiden en vervangen Wix business logica functies en stromen met honderden API's en SPI's. Gebruik Data-extensies om ingebouwde entiteiten te verrijken en aangepaste informatie te verzamelen en op te slaan. Creëer geavanceerde workflows met behulp van automatiseringsregels op basis van een uitgebreide en rijke bibliotheek met triggers en acties.

 • Een robuuste code-omgeving: Werk in een professionele omgeving met de Wix online VS Code-gebaseerde IDE om frontend- en backend-code toe te voegen aan een website en naadloos te integreren met API's van Wix of van derden. Daarnaast kunnen ontwikkelaars er ook voor kiezen om met hun favoriete IDE te werken door hun site te verbinden met GitHub.

 • Bouw en verkoop herbruikbare toepassingen: Met Wix Blocks kunnen professionals zeer aanpasbare toepassingen en widgets maken, opslaan, hergebruiken en inzetten op honderden sites. Bovendien kunnen ze profiteren van meer mogelijkheden om geld te verdienen met de mogelijkheid om apps te verkopen via de Wix App Market.

 • AI-code-assistent: Creëer complexe websites en webapplicaties met een hogere snelheid met een AI-code-assistent die ontwikkelaars helpt schonere code te schrijven en fouten op te sporen.

Webdesign door Wix Studio

"Wij begrijpen de complexiteit van bureaus die vaak aan honderden projecten werken en met meerdere teams samenwerken", zegt Gali Erez, Head of Product bij Wix Studio. "Wix Studio combineert de intuïtiviteit van de Wix Editor met geavanceerde mogelijkheden, naast robuuste integratiemogelijkheden en geavanceerde bedrijfsoplossingen, om de manier waarop bureaus websites bouwen en beheren opnieuw te definiëren. We zijn verheugd dat dit creatieve, flexibele en efficiënte platform in handen komt van bureaus en freelancers en hen ondersteunt bij het leveren van topprestaties."


Over Wix.com Ltd.

Wix is een toonaangevend platform voor het creëren, beheren en laten groeien van een digitale aanwezigheid. Wat in 2006 begon als een website builder is nu een compleet platform dat gebruikers voorziet van enterprise-grade prestaties, beveiliging en een betrouwbare infrastructuur. Met een breed scala aan commerciële en zakelijke oplossingen, geavanceerde SEO- en marketingtools stelt Wix gebruikers in staat om volledig eigenaar te zijn van hun merk, hun gegevens en hun relaties met hun klanten. Met een focus op voortdurende innovatie en de levering van nieuwe functies en producten, kan iedereen een krachtige digitale aanwezigheid bouwen om zijn dromen te verwezenlijken op Wix.


Wil je ook een website die gebouwd is met Wix Studio ga dan naar www.wixstudio.nl en we helpen je graag verder.Bron: Wix.com


bottom of page