Nieuw: de Wix Owner-app.

Beheer je bedrijf vanaf je mobiel.

Jouw website is het hart en ziel van jouw bedrijfsvoering. Het is tenslotte de plek waar potentiële klanten je kunnen vinden, alles over je kunnen lezen, diensten kunnen boeken of jouw unieke producten kunnen kopen. Maar het maken van een website is slechts een onderdeel van jouw online succes.

Als dynamische ondernemer loop je misschien van een vergadering naar een lanceringsfeest terwijl je onderweg de dagelijkse boodschappen doet. Zeggen dat tijd kostbaar is, zou een understatement zijn. Daarom heeft Wix een oplossing ontwikkeld waarmee je in contact kunt komen met je klanten en je website of bedrijf kunt beheren - allemaal met behulp van jouw mobiele telefoon of tablet.


De Wix Owner-app is zo ontworpen dat je al je professionele en dagelijkse activiteiten gemakkelijk in één oogopslag kunt beheren. Leer alle verschillende functies die deze app te bieden heeft om je leven een beetje soepeler te laten verlopen.Run je online winkel

In de competitieve wereld van vandaag moet je jouw online winkel overal en altijd beheren om zakelijk succes te behalen. De Wix Owner-app geeft je de vrijheid en veelzijdigheid om al je zakelijke activiteiten in de gaten te houden, zodat je alles onder controle hebt zonder je zorgen te maken.


Je kunt de app gebruiken om je voorraad te beheren, al je bestellingen te bekijken en naadloos betalingen aan te nemen. Bovendien kun je trackingnummers toevoegen en bevestigingsmails sturen naar klanten die wachten tot hun pakket arriveert.