top of page
Zoeken

Nieuw: de Wix Owner-app.

Bijgewerkt op: 1 okt. 2021

Beheer je bedrijf vanaf je mobiel.

Jouw website is het hart en ziel van jouw bedrijfsvoering. Het is tenslotte de plek waar potentiële klanten je kunnen vinden, alles over je kunnen lezen, diensten kunnen boeken of jouw unieke producten kunnen kopen. Maar het maken van een website is slechts een onderdeel van jouw online succes.

Als dynamische ondernemer loop je misschien van een vergadering naar een lanceringsfeest terwijl je onderweg de dagelijkse boodschappen doet. Zeggen dat tijd kostbaar is, zou een understatement zijn. Daarom heeft Wix een oplossing ontwikkeld waarmee je in contact kunt komen met je klanten en je website of bedrijf kunt beheren - allemaal met behulp van jouw mobiele telefoon of tablet.


De Wix Owner-app is zo ontworpen dat je al je professionele en dagelijkse activiteiten gemakkelijk in één oogopslag kunt beheren. Leer alle verschillende functies die deze app te bieden heeft om je leven een beetje soepeler te laten verlopen.Run je online winkel

In de competitieve wereld van vandaag moet je jouw online winkel overal en altijd beheren om zakelijk succes te behalen. De Wix Owner-app geeft je de vrijheid en veelzijdigheid om al je zakelijke activiteiten in de gaten te houden, zodat je alles onder controle hebt zonder je zorgen te maken.


Je kunt de app gebruiken om je voorraad te beheren, al je bestellingen te bekijken en naadloos betalingen aan te nemen. Bovendien kun je trackingnummers toevoegen en bevestigingsmails sturen naar klanten die wachten tot hun pakket arriveert.


Iets nieuws op voorraad? Je kunt afbeeldingen uploaden naar jouw productpagina, een prijs en beschrijving toevoegen en beginnen met verkopen. Je kunt de afbeeldingen zelfs ter plekke bewerken (bijsnijden, roteren en filters toevoegen) en aangepaste kortingsbonnen of verkoopprijzen toevoegen om klanten te verleiden.


Voor elke aankoop ontvang je onmiddellijk een melding vanuit je Wix-app. Dan blijf je georganiseerd door facturen te verzenden direct nadat de betaling is ontvangen. Bovendien kun je met behulp van een factuurgenerator gratis aangepaste facturen voor jouw bedrijf maken. Handig toch?Beheer jouw online boekingen

Als dienstverlener streeft je ernaar de zaken in jouw bedrijf efficiënter en gemakkelijker te maken.

Je kunt jouw afsprakenplanner volledig beheren via de Wix-app. Dit omvat het kiezen van jouw beschikbaarheid, evenals het toevoegen van personeel en hen in staat stellen hun eigen tijdschema te bepalen. Het is allemaal met elkaar verbonden, van jouw zakelijke dienstverlening tot de specifieke afspraken die je je klanten kunt bieden.


Je wordt op de hoogte gehouden van elke activiteit van je klanten dankzij de pushmeldingen van de Wix-app. Dankzij deze informatie kunt je de steeds veranderende planning in één oogopslag in realtime volgen.Ten allen tijden contact met je klanten

Volgens live chat-onderzoek "zegt 44% van de online consumenten dat het direct beantwoorden van hun vragen via de chat tijdens een online aankoop een van de belangrijkste functies is die een website kan bieden." Dit betekent dat jij de verkoop kunt stimuleren door er gewoon voor hen te zijn tijdens hun kopersreis .

Zelfs als je onderweg bent, kun je live chatten met je klanten via de Wix Owner-app. Verwelkom ze op uw virtuele bedrijfslocatie met een snelle automatische begroeting, beantwoord berichten en gebruik de livechat om kortingsbonnen en prijsopgaven te verzenden. Breng het gesprek op gang om bezoekers te helpen precies te vinden wat ze zoeken, zodat je meer deals kunt sluiten en tegelijkertijd eersteklas klantenservice kunt bieden. Je kunt inzendingen van contactformulieren ook rechtstreeks via de Wix-app bekijken en erop reageren. In wezen kun je gemakkelijk antwoorden, ongeacht hoe jouw klanten ervoor kiezen om contact met jouw op te nemen.Promoot je bedrijf

Hier is een handige functie waarvan iedereen kan profiteren. Misschien wil je een moment delen om nieuwe producten uit te pakken of je team kennis te laten maken met je community. Je kunt rechtstreeks vanuit je Wix-app een sociale post maken: upload gewoon je afbeelding, voeg wat tekst toe en publiceer deze op jouw sociale netwerken met behulp van de "deel het" -functie.


Bovendien kun je andere soorten inhoud maken om webverkeer op te bouwen, zoals e-mailmarketingcampagnes en blogposts. Stel vervolgens jouw publiek op de hoogte wanneer jij je laatste bericht publiceert, zodat ze kunnen delen, volgen en reageren.


Om je te helpen het succes van jouw promotie-inspanningen te analyseren, kun je met de app ook live statistieken bekijken. Dit omvat statistieken over welke e-mailcampagnes je het meeste verkeer opleveren, evenals hoeveel mensen jouw blogberichten lezen en delen. Door inzicht te krijgen in deze gegevens, kun je jouw prestaties analyseren en nieuwe groeistrategieën ontwikkelen.Creëer een nieuwe mobiele app-ervaring

Net zoals jij een app hebt om je bedrijf te beheren, krijgen jouw klanten ook een app waarmee ze op jouw website kunnen browsen en met jouw bedrijf kunnen communiceren. Eerst moet je je klanten uitnodigen om Spaces by Wix te downloaden en lid te worden van je mobiele ruimte. Dit geeft hen een unieke eigen mobiele app-ervaring, waar ze vanaf hun smartphone kunnen genieten van alle aspecten van jouw website of bedrijf.

Vervolgens kun je jouw ruimte in de app van jouw leden net zo speciaal maken als je bedrijf. Je kunt bijvoorbeeld het uiterlijk ervan aanpassen door je eigen kleuren, koptekstafbeelding en tekst toe te voegen in de instellingen van uw Wix Owner-app.

Beschouw bovendien je mobiele ruimte als de ultieme plek om je klanten meer mogelijkheden te bieden en een sterke gemeenschap van betrokken leden op te bouwen. Door deel uit te maken van jouw ruimte, kunnen je leden op hun beurt veel dingen doen: bladeren door jouw producten en diensten, afspraken boeken op basis van jouw weergegeven schema, aankopen doen, reageren op blogposts etc..

Download de Wix Owner-app hier

Voor meer informatie over de mogelijkheden van de Wix Owner-app neem contact met ons op.


bottom of page