top of page
Zoeken

Wix heeft de beste SEO tools voor je website

Bijgewerkt op: 2 feb. 2022


De beste SEO tools voor je website

Als het om SEO gaat dan heeft Wix alles wat je nodig hebt. Jouw website wordt met behulp van de diverse SEO tools van Wix optimaal gevonden. Hieronder enkele favoriete tools en apps om de SEO van je website te verbeteren.


Google Search Console

Google Search Console is een tool gemaakt voor webmasters waarmee je direct kunt communiceren met de zoekmachine. Je kunt gemakkelijk je domein verifiëren en informatie vinden over hoe je bezoekers Google gebruiken bij het zoeken naar jouw website. Mochten er technische problemen zijn bij het indexeren van je website dan signaleert Google Search Console deze zodat je actie kunt ondernemen om het op te lossen.


Google Analytics

Google Analytics houd het gedrag bij van je bezoekers. Je kunt SEO makkelijk verbeteren als je begrijpt waar je bezoekers vandaan komen en wie ze zijn. Google Analytics helpt je hierbij.


Uitgebreide blog mogelijkheden

Een blog is een geweldige manier om de SEO van je website te verbeteren. Je berichten kunnen worden geoptimaliseerd met de geavanceerde SEO-instellingen van Wix. Hierdoor wordt je blog nog waardevoller en bereik je een groter publiek.


Site Booster

Maak je website zo zichtbaar mogelijk voor klanten in je omgeving met Site Booster. Met deze Wix-app kun je makkelijk je bedrijfsgegevens vermelden en publiceren in populaire gidsen zoals o.a. Google, Google maps, Yelp, Yahoo en Bing.


SEO-apps

In de Wix-app markt vindt je een grote verscheidenheid aan apps die je kunnen helpen met het verbeteren van de SEO van je website. Enkele voorbeelden hiervan zijn: Rabbit SEO platform, SEO coach Analytics of Easy SEO Blog. By Marko kan je uitgebreid informeren over de mogelijkheden van deze apps.


SEO experts

Ben je opzoek naar een Wix SEO expert om jouw website te optimaliseren neem dan contact op met de Wix experts van By Marko. Zij helpen je graag verder en zorgen ervoor dat jouw website optimaal gevonden wordt.
Комментарии


bottom of page