top of page
Sendcloud Wix

De #1 App voor verzenden met DHL, PostNL, DPD, UPS en meer.

Next level verzending voor Wix webshops.

Win tijd en optimaliseer je verzendproces.

Deze manuele handeling is met Sendcloud verleden tijd. Binnen Sendcloud koppel je plug & play je Wix shop met ons platform. Hierdoor vertaald Sendcloud automatisch het juiste label wat nodig is om de order "logistiek te verwerken". I.p.v. dat je ongeveer 10 minuten met een orderverwerking bezig bent, doe je er met Sendcloud minder dan 2 minuten. Wil je meerdere labels genereren op het einde van de dag, kun je gemakkelijk alle labels genereren door ze allemaal te selecteren en vervolgens in bulk te printen. 

Verzenden met Wix webshop

Gebruik meerdere vervoerders.

Sendcloud heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en veel vervoerders, marketplaces, ERP systemen en CMS systemen toegevoegd die allemaal plug & play beschikbaar zijn. Selecteer dus eenvoudig je favoriete en meest geschikte vervoerders en maak gebruik van onze tarieven of upload eenvoudig je eigen contract van een vervoerder.

 

Je kunt je voorstellen dat sommige orders met een bepaald gewicht, bestemming, shop status, orderwaarde of afmeting een ander label nodig heeft. Bijvoorbeeld: PostNL brievenbus pakket voor de kleine artikelen of een DHL of DPD label als je naar Duitsland wilt vervoeren. Geef aan middels shipping rules wat jouw voorkeur is per situatie en automatiseer dit proces! Hierdoor haal je foutmarge weg en doet Sendcloud het denkwerk voor je! Ander voordeel kan zijn dat op de tarieven van Sendcloud kunt meeliften. Ook faciliteren we een pick-up voor de klant met een vervoerder, uiteraard bieden we dit gratis aan in de onboarding.

Pakket verzenden met Wix
Verzendkosten Wix
Pakket verzenden met Wix
Pakket verzenden met Wix
Inventaris

Breng je webshop naar een hoger niveau met By Marko in combinatie met Sendcloud.

Personaliseer je track & trace omgeving.

De meeste webshops zijn uitgeleverd aan de track & trace omgeving van de vervoerder. Dit is juist het moment waarin een online consument het meest verbonden is met zijn bestelling.

Een super moment om dus te werken aan brand loyalty of om een upsell/cross sell te creëren. Met de branded track & trace mails kun je iedere stap van het verzendproces eenvoudig personaliseren in je eigen huisstijl, tekst en talen van het land waar het artikel naar wordt verzonden.

 

Mocht je je shopervaring naar een nog hoger niveau tillen, activeer en personaliseer dan ook de branded track & trace pagina. Dit is een aparte landingspagina nadat de klant klikt op "volg je bestelling". Op deze pagina kun je ook je Instragram account tentoonstellen i.c.m. met een banner op een de nieuwe collectie of de sale te promoten.

TrackTrace met Wix webshop

Verhoog je conversie en behoud klanten met je retourbeleid.

67% van de online consumenten checkt bij het bezoeken van een webshop de wijze waarop ze o.a. kunnen retouren. Binnen je Sendcloud account kun je eenvoudig het retourportaal activeren. Binnen dit portaal kun je zelf bepalen wat de redenen van retour zijn, de kosten, de vervoerders, het aantal dagen en kun je dit weer in eigen huisstijl inrichten.

 

De online consument kan digitaal hun retouren aanmelden door 4 eenvoudige stappen te doorlopen. Vervolgens genereert die zelf een retour label. Je retouren vindt je ook weer terug in een apart overzicht "retouren" in de homepage van je Sendcloud account. Zo weet je precies wat wanneer retour komt!

Pakketje verzenden

Gratis demo aanvragen

Ontdek hoe je minuten per order kunt besparen op het picken, packen en het printen van verzendlabels en daarbij shopconversie in jouw Wix webshop verhoogt.

Demo aanvragen
bottom of page