top of page
Sendcloud Wix

De #1 App voor verzenden met DHL, PostNL, DPD, UPS en meer.

Next level verzending voor Wix webshops.

Win tijd en optimaliseer je verzendproces.

Deze manuele handeling is met Sendcloud verleden tijd. Binnen Sendcloud koppel je plug & play je Wix shop met ons platform. Hierdoor vertaald Sendcloud automatisch het juiste label wat nodig is om de order "logistiek te verwerken". I.p.v. dat je ongeveer 10 minuten met een orderverwerking bezig bent, doe je er met Sendcloud minder dan 2 minuten. Wil je meerdere labels genereren op het einde van de dag, kun je gemakkelijk alle labels genereren door ze allemaal te selecteren en vervolgens in bulk te printen. 

Verzenden met Wix webshop

Gebruik meerdere vervoerders.

Sendcloud heeft zich in de afgelopen jaren flink ontwikkeld en veel vervoerders, marketplaces, ERP systemen en CMS systemen toegevoegd die allemaal plug & play beschikbaar zijn. Selecteer dus eenvoudig je favoriete en meest geschikte vervoerders en maak gebruik van onze tarieven of upload eenvoudig je eigen contract van een vervoerder.

 

Je kunt je voorstellen dat sommige orders met een bepaald gewicht, bestemming, shop status, orderwaarde of afmeting een ander label nodig heeft. Bijvoorbeeld: PostNL brievenbus pakket voor de kleine artikelen of een DHL of DPD label als je naar Duitsland wilt vervoeren. Geef aan middels shipping rules wat jouw voorkeur is per situatie en automatiseer dit proces! Hierdoor haal je foutmarge weg en doet Sendcloud het denkwerk voor je! Ander voordeel kan zijn dat op de tarieven van Sendcloud kunt meeliften. Ook faciliteren we een pick-up voor de klant met een vervoerder, uiteraard bieden we dit gratis aan in de onboarding.

Pakket verzenden met Wix
Verzendkosten Wix
Pakket verzenden met Wix
Pakket verzenden met Wix