top of page

Wix websites voor makelaars en vastgoedprojecten.

Woningen optimaal in beeld.

De beste manier om je woning te verkopen.

Ben je makelaar, projectontwikkelaar of wil je zelf jouw woning online verkopen dan kunnen wij je helpen. Wij zorgen voor een overzichtelijke website passend bij de doelgroep. Je kunt de site makkelijk zelf onderhouden en aanpassen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw project, woning of appartement snel verkocht wordt.

Wix vastgoed website

Daar wil ik wonen uitstraling.

Wij brengen jouw vastgoedproject maximaal onder de aandacht door de juiste content te combineren met de mooiste vormgeving. Onze websites zorgen voor een optimale beleving en geven iedere bezoeker het gevoel van 'daar wil ik wonen'!

Wix Nederland
Vastgoed website Wix
Wix Nederland
Wix website laten maken

Jouw online verkoopvitrine.

Wij zorgen voor een optimale beleving en presenteren jouw woning met behulp van een prachtige foto- en videogallerij. Jouw website is het visitekaartje voor jouw project en jouw bedrijf.

 

Natuurlijk zijn al onze websites 100% responsive. Zo krijgen jouw gebruikers een optimale ervaring op elk scherm en type device (desktop, tablet en mobiel). 

By Marko

Goed
gevonden.

Jouw woning of project wordt goed gevonden via Google, daar zorgen wij voor. Wij maken gebruik van de beste online marketing tools zodat de juiste doelgroep jouw project of woning weet te vinden.

Online je woning of project verkopen?

Laat het ons weten...

bottom of page