top of page

Wij ontwikkelen de website waar je altijd al van gedroomd hebt.

Als je een idee hebt dat standaard niet mogelijk is in Wix of Editor X maak dan gebruik van onze custom coding service Velo. Met Velo kunnen onze programmeurs extra tools of functionaliteiten toevoegen aan jouw website waar je altijd al van gedroomd hebt.

Velo developer

Beheer je website met de content manager

Wix biedt een gebruiksvriendelijke content manager waarmee je efficiënt inhoud kunt bijwerken en beheren zonder in de editor te gaan. Wil je bijvoorbeeld een nieuwe klantcase toevoegen? Met de content manager en dynamische pagina's is dat geen probleem. Ons gespecialiseerd team van Velo ontwikkelaars helpen je graag verder.

Jouw eigen app in de Wix App market.

Er zijn meer dan 200 miljoen actieve Wix websites wereldwijd. Deze websites hebben allemaal toegang tot de Wix App Market. Deze apps zorgen voor extra functionaliteit en verbetering van je website en jouw online succes. Het tam van By Marko kan helpen bij de ontwikkeling van een eigen app en het integreren van jouw SAAS product in de Wix App Market.

Custom app laten maken
App laten ontwikkelen
App laten ontwikkelen
App laten ontwikkelen
App laten ontwikkelen
App laten ontwikkelen

Meer functionaliteiten dankzij API koppelingen

API staat voor Application Programming Interface en is software die er voor zorgt dat jouw Wix of Editor X website kan communiceren met andere software programma's. De API vormt de verbinding tussen verschillende systemen. Hierbij kun je denken aan de koppeling tussen een CRM-systeem, een online (betaal)portaal of boekhoudsoftware. Onze experts helpen je graag bij het integreren van deze extra tools of functionaliteiten.

Meubel configurator

Programmeren in Wix
Programmeren in Wix

Huizen zoekmodule

Ik heb een vraag over programmeren in een Wix of Editor X website

Maatwerk oplossingen

Velo programmeren in Wix website
Vraag over Velo
bottom of page