top of page

Wij gaan voor jouw succes.

By Marko draait alles om succes. Jouw succes is ons succes. Wij halen voor jou alles uit de kast! We zetten ons 100% in om voor jouw bedrijf de allerbeste website of meest succesvolle concept af te leveren.

15 jaar ervaring

Meer dan 15 jaar ervaring.

By Marko is een creatief en dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwerpen en bouwen van professionele Wix websites en online marketing tools. Met meer dan 15 jaar ervaring werken wij voor nationale en internationale bedrijven. By Marko is officieel (5 sterren) Wix Partner.

By Marko kantoor
Wix specialist Legend
Velo developer
Wix Accessibilty

Creatieve jongens.

Ons team bestaat uit creatieve 'jongens' die graag denken in concepten en online oplossingen. Wij leven ons graag in in jouw wereld en die van jouw klanten. Kwaliteit, identiteit, design en beleving is voor ons vanzelfsprekend als we aan de slag gaan voor jouw nieuwe website of creatieve concept.

We think Wix.

Wij gaan voor jouw online succes. Daarom bouwen wij al onze websites en online oplossingen met behulp van Wix. We denken als Wix en we denken mee met Wix. Als Alpha en Beta tester voor Wix zijn we altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zorgen wij voor de beste online oplossing. 

Creatief en We think Wix

15 jaar +

Ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites

650 +

Websites en online markerting oplossingen

100 +

Webshops en eCommerce oplossingen

75 +

API koppelingen en custom coding

Werken voor

Wij werken o.a. voor

Wat zeggen onze opdrachtgevers?

Reviews

Volg ons @by.marko 

Instagram

Wil je ook een geweldige website?

Wil je weten wat wij allemaal voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

bottom of page