Wij gaan voor jouw online succes.

By Marko draait alles om succes. Jouw succes is ons succes. Wij halen voor jouw alles uit de kast! We zetten al onze skills en online mogelijkheden in om voor jouw bedrijf de allerbeste website te maken. Daag ons maar uit...

Meer dan 10 jaar ervaring.

By Marko is een creatief en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele Wix websites en online marketing oplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring werken wij wereldwijd voor nationale en internationale bedrijven. By Marko is officieel (5 sterren) Wix Partner.

Eerste hulp bij Wix

Ervaring

10 jaar+

Wix Sites

500+

Wix Stores

100+

Databases

50+

 • Experts in SEO.

  Goed gevonden worden is heel belangrijk. Wij zorgen ervoor dat jouw Wix website aan de beste SEO (Search Engine Optimization) normen voldoet waardoor ook jouw Wix website hoog scoort in Google.

 • Vacatures.

  Het team van By Marko is op zoek naar versterking. Ben jij expert in het schrijven van Javascripts en ben je bekend met Corvid by Wix neem dan contact met ons op en wie weet ben jij de man of vrouw die wij zoeken.

 • Prijzen.

  Voor ons is elke opdrachtgever uniek. Daarom werken wij niet met standaard prijzen of templates maar  is alles 'maatwerk'. Wij gaan voor optimale tevredenheid en service. Informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Je hebt al een Wix website maar je bent niet 100% tevreden!

Doe slim zaken

Wie kan mij helpen met Wix?

Ascend by Wix.

Chatfunctie

Formulieren

Email marketing

Contact manager

Offertes

Facturen

Workflows

Social posts

Marketing

Automatiseringen

Maak contact met je klanten, automatiseer je werk, stuur automatisch e-mails en social- en videocampagnes om je producten of diensten te promoten. Laat je bedrijf groeien met Ascend by Wix. De zakelijke online alles-in-één oplossing voor ondernemers. Wij helpen je met het inrichten en beheren van Ascend by Wix voor jouw bedrijf. 

Wil je ook een geweldige website?

Wil je weten wat wij allemaal voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Wix webdesign
 • White Instagram Icon
 • White Facebook Icon
 • LinkedIn

Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven - info@bymarko.com