Wij gaan voor jouw online succes.

By Marko draait alles om succes. Jouw succes is ons succes. Wij halen voor jouw alles uit de kast! We zetten al onze skills en online mogelijkheden in om voor jouw bedrijf de allerbeste website te maken.

Meer dan 10 jaar ervaring.

By Marko is een creatief en dynamisch bedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van professionele Wix websites en online marketing oplossingen. Met meer dan 10 jaar ervaring werken wij wereldwijd voor nationale en internationale bedrijven. By Marko is officieel (5 sterren) Wix Partner.

By Marko kantoor
Wix Partner Nederland
Velo certified

Creatieve jongens.

Ons team bestaat creatieve 'jongens' die graag denken in concepten en online oplossingen. Wij leven ons graag in in jouw wereld en die van jouw klanten. Kwaliteit, identiteit, design en beleving is voor ons vanzelfsprekend als we aan de slag gaan voor jouw nieuwe website.

We think Wix.

Wij gaan voor jouw online succes. Daarom bouwen wij al onze websites en online oplossingen met behulp van Wix. We denken als Wix en we denken mee met Wix. Als Alpha en Beta tester voor Wix zijn we altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Zo zorgen wij voor de beste online oplossing. 

12 jaar

Ervaring

500+

Websites

100+

Webshops

75+

Databases

Wat zeggen onze klanten?

'Marko is a creative and responsive Wix web designer, who has made a customized business website which has met my expectations fully. Collaboration was structured, effective and smooth. Well done!'

Henk Antvelink

iDeal Wix
iDeal Wix
iDeal Wix
iDeal Wix
iDeal Wix

Daar wil ik werken.

Het team van By Marko is op zoek naar versterking. Ben jij expert in het schrijven van Javascripts en ben je bekend met Velo by Wix neem dan contact met ons op en wie weet ben jij de man of vrouw die wij zoeken.

Volg ons @by.marko 

Wil je ook een geweldige website?

Wil je weten wat wij allemaal voor jou en jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.