Samenwerking met Wix.com.

Wij ontwerpen en bouwen websites met behulp van Wix. Wij houden van Wix, want het is een flexibel ontwikkelplatform dat ons in staat stelt om mooie gebruiksvriendelijke en goed vindbare websites te maken die onze klanten makkelijk zelf kunnen beheren.

Eindeloze mogelijkheden.

Wij brengen jouw boodschap over door de juiste content te combineren met de mooiste vormgeving. Websites van Wix zorgen voor een optimale beleving en zijn uiterst gebruiksvriendelijk.

Wix website laten maken
Wix Nederland

Toonaangevend.

Wix is een toonaangevend webplatform in de cloud met meer dan 150 miljoen gebruikers wereldwijd. Samen met Wix zorgen wij als erkende Wix Partner ervoor dat iedereen een mooie en professionele website kan hebben. Promoot jouw onderneming of product, maak een online winkel of probeer nieuwe ideeën. Met een Wix website zijn de mogelijkheden eindeloos en heb je alles wat je nodig hebt voor een gepersonaliseerde website van hoge kwaliteit.

  • Official Wix Partner.

    By Marko is officieel Wix Partner voor Nederland en België. Dankzij onze kennis en ervaring leveren wij alleen Wix websites af die voldoen aan de hoogste eisen qua design, functionaliteit en vindbaarheid. 

  • Certified Wix trainer.

    By Marko is de eerste Wix Certified Trainer in Nederland. Wij geven trainingen en cursussen en leren je hoe Wix werkt zodat je het maximale uit jouw online business kunt halen. Informeer naar de mogelijkheden.

Zoals internet bedoeld is.

Wix Optimaal.

Heb je al een Wix website maar ben je niet 100% tevreden kies dan voor ons Wix Optimaal pakket.

Wix webdesign
  • White Instagram Icon
  • White Facebook Icon
  • LinkedIn

Lichttoren 32, 5611 BJ Eindhoven - info@bymarko.com