top of page

Wil je online succes?

Begin je eigen webshop.

Makkelijk, overzichtelijk en betalen met iDeal of Credit card.

Een optimale gebruikserservaring.

Een webshop is vaak het belangrijkste middel voor bedrijven om hun producten en diensten online te verkopen. Het is daarom belangrijk dat de webshop er niet alleen goed uitziet, maar ook een naadloze gebruikerservaring biedt aan de klanten. By Marko begrijpt dit en werkt nauw samen met hun klanten om webshops te ontwerpen die volledig aan hun wensen en behoeften voldoen.

Webshop in Wix

Wix eCommerce is de oplossing.

Naast het ontwerpen en bouwen van webshops is By Marko ook altijd op zoek naar de beste E-commerce oplossingen voor zijn klanten. Het bedrijf blijft op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van E-commerce, en adviseert klanten over de beste strategieën en oplossingen voor hun bedrijf.

Veilig betalingen ontvangen.

Wij zorgen voor een veilig online betaalsysteem zodat je klanten zorgeloos met o.a. iDeal, creditcard of Bancontact kunnen betalen. Laat je bedrijf groeien met de makkelijkste betalingen.

By Marko is officieel partner van de Europese betalingsprovider Mollie. Vertrouwd door meer dan 130.000 bedrijven.

Mollie Partner

Mollie Partner

Wix Nederland
Webshop laten maken

Mooi design en zeer gebruiksvriendelijk.

Het team van By Marko heeft uitgebreide ervaring in het gebruik van het Wix platform voor het bouwen van webshops. Wix is een van de meest populaire platforms voor het bouwen van webshops vanwege de gebruiksvriendelijke interface en de talloze functies die het biedt. Door gebruik te maken van de nieuwste technologieën en designprincipes, kan By Marko webshops bouwen die niet alleen aantrekkelijk zijn, maar ook geoptimaliseerd zijn voor conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Tevreden opdrachtgevers.

By Marko is een bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring in het bouwen van Wix webshops en heeft daarom een lange geschiedenis van succesvolle projecten en tevreden klanten. Het bedrijf heeft een bewezen staat van dienst in het ontwerpen en bouwen van webshops die niet alleen mooi en aantrekkelijk zijn, maar ook goed presteren op het gebied van conversie en gebruiksvriendelijkheid.

Wix webshop
Wix webshop
Wix webshop

Wil je een succesvolle webshop?

Laat het ons weten...

bottom of page