top of page

Bij ons is elke klant uniek.

Wij werken niet met standaard templates omdat bij ons elke klant uniek is. Je krijgt bij ons altijd een unieke op maat gemaakte website. Een website die aansluit bij jouw visie, jouw stijl, doelgroep en producten of diensten.

Website laten maken

Business to business.

De eerste indruk is erg belangrijk en dat geldt ook voor de website van jouw bedrijf.  Of het nu gaat om het aantrekken van nieuwe klanten, meer omzet of online beter gevonden worden. Wij zijn de specialist in B2B websites. Daag ons uit en wij maken de beste website voor jouw bedrijf.

Website makelaar laten maken

Vastgoed.

Ben je makelaar, projectontwikkelaar of wil je zelf jouw woning online verkopen dan kunnen wij je helpen. Wij zorgen voor een overzichtelijke website passend bij de doelgroep. Je kunt de site makkelijk zelf onderhouden en aanpassen. Samen zorgen wij ervoor dat jouw project, woning of appartement snel verkocht wordt.

Website restaurant laten maken

Restaurants.

Of je nu een pizzaria, bistro, café of vijfsterren-restaurant hebt wij maken de perfecte en meest smaakvolle website voor jou. Makkelijk zelf te bedienen met duidelijke menu's, online bestellingen, reserveringen en meer...

Website voor hotel laten maken

Hotels en B&B.

Of je nu eigenaar bent van een hotel, een gastenverblijf in de stad, een bungalow aan het strand of een appartement, wij ontwerpen websites waarmee jij jouw unieke verblijf in de kijker kunt zetten.

Sfeer en beleving.

Naast de gebruiksvriendelijkheid en de goede vindbaarheid van onze Wix websites besteden wij veel aandacht aan de sfeer en de beleving van de website. De bezoeker moet zich prettig voelen in de online omgeving van jouw bedrijf.

Webshop laten maken

Webshops.

Jouw eigen modemerk, jouw eigen collectie met jouw eigen online shop. Het kan allemaal By Marko. Of je nu schoenen, kleding, sieraden of accessoires verkoopt wij zorgen voor de beste webshop en marketing tools om jouw merk te promoten.

Website laten maken

Muziek en events.

Ben je DJ, speel je in een band of organiseer je evenementen en wil je dichter bij jouw publiek komen, laat ons dan jouw website ontwerpen. Verspreid je muziek via streaming diensten, verkoop online tickets of promoot jezelf. Het kan allemaal met een website gemaakt By Marko. 

Wix website laten maken

Blogs en vlogs.

Bent je een foodie, modefanaat, muziekfan, zaakvoerder of professioneel reiziger? Waar je ook warm voor loopt wij maken de beste blog of vlog voor je. Zodat je je interesses, avonturen, foto's en teksten makkelijk kunt delen met de rest van de wereld.

Wix website laten maken

Upgrade jouw eigen
Wix website.

Heb je al een eigen Wix website maar je bent niet 100% tevreden laat dan je huidige site door onze specialisten upgraden. Wij zorgen ervoor dat je website aansluit bij je doelgroep, dat alles perfect werkt, je site goed gevonden wordt en voldoet aan de kwaliteitsnormen van Wix. 

Wil je ook een geweldige website?

Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan.

bottom of page